Видове атрологични карти
Полезни Астро Статии - Видове атрологични карти - LadyScorpio
LadyScorpio

Видове атрологични карти

Астрологията е изкуството на интерпретацията на небесните тела и техните взаимодействия с човешкия живот. Едно от основните инструменти, които астролозите използват, са астрологичните карти, които представляват планетите, зодиакалните знаци и домовете в момента на раждането или на определен момент във времето. В тази статия ще разгледаме някои от основните видове астрологични карти и тяхното значение.

1. Натална карта

Наталната карта е основната карта в астрологията. Тя представлява позициите на планетите в момента на раждането на човека и се използва за изследване на характеристиките на личността, съдбата и възможните събития в живота на индивида. Наталната карта е индивидуална за всеки човек и се създава чрез астрологическия хороскоп.

2. Прогнозна карта

Прогнозната карта се използва за предсказване на бъдещи събития в живота на човека. Тя се създава чрез анализ на транзитите - движенията на планетите в небето спрямо позициите им в наталната карта. Прогнозната карта може да се използва за предсказване на важни събития като събития в кариерата, отношенията или здравето.

3. Синастрична карта

Синастричната карта е астрологически инструмент, който се използва за анализ на взаимодействието между двама души. Тя сравнява позициите на планетите в наталните им карти и показва какви аспекти и връзки съществуват между тях. Синастричната карта е полезен инструмент за разбиране на динамиката в междуличностните отношения и за предвиждане на техните тенденции.

Астрологичните карти са важен инструмент за разбиране на влиянието на плантите и звездите върху живота на човека. Чрез техния анализ могат да предвидят важни събития и тенденции в живота на индивидите и да им помогнат да разберат техните потенциали и предизвикателства.

Поръчай сега своя анализ на натална карта. 

Разгледай специалните ни предложения и подаръци:

Анализ на натална карта

Анализ на дете в помощ на родителя

Семеен анализ

Анализ на взаимоотношенията