Накратко за мен - LadyScorpio

Накратко за мен

Здравейте, приятели! 

Аз съм LadyScorpio астролог по душа и професия!

Услугите, които предлагам са свързани с разчитане не само на една натална карта, а с разчитане на избора, който е направила Вашата душа и пътят който трябва да поемете.

Любовта ми към Човека като една висша форма на творение цял живот ме кара да търся отговори на въпроси, свързани с неговото проявление както в ежедневен така и цялостен житейски план. Насочих се към психологията и психотерапията и завърших две магистърски програми: “Организационна психология” и “Консултативна психология” както и първо ниво в школата по Позитивна психотерапия. 

С моя скорпионски поглед лесно мога да разгледам в дълбочина преживяванията на човек, но това което изгражда цялата картина и дава поглед над душата, изборът и пътят, който е избрала през времето е астрологията.  Това е наука, която дава възможност да  се погледне на живота ни през една по-различна перспектива, дава повече възможности за проследяване на динамиката на съзряване, пътешествието ни чрез реализиране на житейската задача,  динамиката на отношенията, в които влизаме и т.н

 Образованието си по Астрология получих в астроцентър “Урания”, който е единственият представител на Московска Академия в България като съм специализирала в направление взаимоотношения и личностно развитие.

Специализираните курсове, от които мога да черпя познания също са:

Детска астропсихология - Т. Митяева

Бизнес астрология –  Михаил Левин 

Прогностика - А. Милвидский 

Планети в интерсептирани знаци - Т. Митяева 

Медицинска астрология – спец курс, с водещ Антоанета Георгиева 

Синастрия – спец курс, с водещ  Антоанета Георгиева

Елективна астрология – спец курс, с водещ  Антоанета Георгиева

Прогностика – спец курс, с водещ  Михаил Левин 

Хорарна астрология – спец курс, с водещ  Антоанета Георгиева

Прогностика – спец курс, с водещ Антоанета Георгиева 

Хорарна астрология – спец курс, с водещ  Антоанета Георгиева

Имам дългогодишен опит в организационната психология, в частта подбор на персонал, създаване на различни мотивационни програми, свързани с кариерно и личностно развитие, създаване и провеждане на психологически обучения и семинари. С професионалния опит, който имам и допълнителната ми квалификация по Бизнес астрология, бих била полезна на всеки бизнес, независимо в кой етап от развитието си се намира.

Също така имам познания по основните направления по системата Хюман дизайн. Тази система съчетава в себе си Астрология, Идзин и Кабала и дава възможност за допълнителни насоки по отношение на индивидуалните ни стратегии за вземаме решения ивзаимо действие с другите хора.

Вярвам, че астрологията може да бъде лампата на пътя, която може да даде светлина върху всяка ситуация и да даде възможност за намиране на правилната посока както и да се направи избора, в който човек може да изживее своята най-добра версия на себе си!

Да познаваш себе си е голямо богатство! Да знаеш как да използваш енергията си в отреденото ти време е безценно!

LadyScorpio