Често задавани въпроси - LadyScorpio

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Можеш да поръчаш своя анализ на натална карта като се обадиш на телефонен номер 0886  28 24 62 или попълниш формата. Информацията, която е нужно да се предостави са дата, час и място на раждане.

Заплащането се извършва по банков път преди самата консултация. В случай на поръчка на книга, то тогава се превежда авансово плащане и статъка при получаване на книгата от куриер.

Сумата за консултация може да бъде преведна по следната банкова сметка:

Живей в баланс ЕООД

BG50STSA93000028783261

основание: услугата, която е заявена

 

Потвърждаването на часа на разждане в астрологията се нарича ректификация. Нужна е повече информация като например:

  • особености около разждането, увиване около пъпната връз, форцепс, застрашаване на живота на майката, нагълтване с води и други.
  • посочване на важни събития в живота на човек: раждане на дете, появяване на брат/сестра, развод на родители, преместване в друга държава, град, сватба, раздяла със съпруг, смърт на близък човек и т.н

Часът на раждане може да се намери в служба ЕСГРАО в града на раждане. С въвеждането на електронните услуги, можеш да подадеш заявление онлайн и да го получиш, където и да се намираш.

Хубаво е да попита и майката за това, ако има такава възможност. 

Да, нужен е точен час. Часът и мястото на раждане са важни, за да се определят разположението на домовете. Понякога разлика от 10 минути може да даде голямо разминаване особено, ако куспидите са гранични. 

Ваучер

Можете да направите един незабравим и оригинален подарък на скъп за Вас човек, като му подарите ваучер за астро услуга.

ФОРМА ЗА ЗАЯВЯВАНЕ НА АСТРО УСЛУГА

Това поле е задължително!