Семеен анализ

Семеен анализ

Семеен анализ - LadyScorpio

Семейният анализ на натални карти представлява астрологична услуга, насочена към изследване на взаимодействието и влиянието на членовете на семейството чрез техните индивидуални натални карти. Този вид астрология е съсредоточен върху динамиката в семейството, комуникацията, сътрудничеството и възможните предизвикателства в отношенията между членовете на семейството.

По време на консултацията ще разгледаме наталните карти на всеки член на семейството, използвайки позициите на планетите и връзките между тях. Този процес предоставя обективен поглед върху индивидуалните характеристики, потенциали и предизвикателства, които всеки член носи в семейството.

Семейният анализ на натални карти може да помогне да се разбере какви са силните страни на семейството, както и как да се справят със сложности и конфликти. Той предоставя ценни инсайти за общите цели, ценности и нужди на семейството, като същевременно подчертава индивидуалните приноси и роли.

Този вид консултация се фокусира върху подкрепата за здравословното семейно функциониране и може да послужи като инструмент за подобряване на взаимоотношенията, разбирателството и съгласуваността в семейството. Астрологическият анализ на наталните карто може да бъде полезен за развитието на по-топли и благоприятни семейни връзки.

„Семейството е връзката ни с миналото и мостът към бъдещето ни“ 

Алекс Хейли

Семейството е първата социална среда,  в която попада човек. Тази среда му помага и подготвя душата за реализирането на жизнената и задача.

Ролята на родителите е еднакво значима с тази на децата, защото заедно те правят динамиката възможна.  Заедно с изборите, които правяТ, начина по който реагират на нещата, които им се случват помагат да се случват други процеси в израстването на всеки един член на семейството. 

Поръчвайки си Семеен анализ, можеш да разгледаш наталните карти на своето семейство. Така много лесно ще разбереш онаследените модели, които се прехвърлят от дете на родител.

Семейният анализ включва разглеждането на наталните карти на членовете му и се разглежда каква е динамиката помежду им. Лесно ще разбереш кой на какво и защо помага, каква е ролята на всеки един и как могат да се покрепят по пътя на реализация си.

Тази информация е изключително полезна, за да се видят разликите в темпераментите и как можете да си повдигате взаимно, а не да се потискате.

Какви са ползите от този анализ?

  • ще научиш повече за хората от семейството си
  • имаш възможност на база на различната гледна точка да пормениш отношението си към тях
  • можеш да бъде от полза на близките си като им помогнеш да развият техните заложби
  • можеш да използваш силните страни на своите близки за своя подкрепа.

Цена на анализа: 165 лв.

Поръчай сега своя семеен анализ и ще го получиш под формата на pdf файл с около 80 - 100 страници.

Поръчай сега и ще получиш бонус към анализа:

  1. Безплатна ректификация /повтърждаване на часа на раждане/
  2. Кратък анализ на Хюман дизай профила ви

Заяви сега семеен анализ и разгърни целия си потенциал на всичките му членове! Можеш да поръчаш консултацията като попълниш формата по-долу или с обадиш на телефонен номер: 0886 28 24 62

Поръчай сега

Научи повече за хората от семейството си

Много често в работата организират различни семинари и техники за работа с клиенти, търговски похвати, как да различваме типовете хора ощ от вратата и т.н

По-рядко обаче се замисляме какви типове са нашите близки хора. Какви са техните качества и области за подобрение. С какво могат те да ни бъдат полезни както и ние на тях. 

Чрез анализа на наталните им карти може по един обективен начин да ги опознаете.

Поръчай сега
Семеен анализ - LadyScorpio
Семеен анализ - LadyScorpio

Имаш възможност да пормениш отношението си към тях

Семейният анализ може да ти помогне да видиш всеки член на семейството си по един индвидуален начин. Чрез обективен анализ ще можеш да опознаеш близките си и да си помогнеш да ги възприемеш като хора, които също преминават през своите моменти и се опитват да се справят със своите недостатъци точно както и ти.

Това определено е много трансформиращо по отншение на възприятието ти към тях. Често обвиняваме родителите си в различни неща, но разглеждайки им наталната карта можем да открием, че всъщност те са ни дали възможно най-доброто, на което са били способни.

 

Поръчай сега

Да бъдеш от полза на близките си като им помогнеш да развият техните заложби

Анализът на наталните карти на семейството може да ти даде ясни насоки как можеш да ги подкрепиш в техния житейски път. 

Когато си наясно с технте житейски задачи и нужди, ти можеш по един осъзнат начин да ги мотивираш там където им е трудно, да им помогнеш да развият областите, в които трябва да зградят нови умения и качества. Какво по- хубаво от това да бъдем полезни на хората, които обичаме.

Поръчай сега
Семеен анализ - LadyScorpio
Семеен анализ - LadyScorpio

Научи повече за хората от семейството си

Много често в работата организират различни семинари и техники за работа с клиенти, търговски похвати, как да различваме типовете хора ощ от вратата и т.н

По-рядко обаче се замисляме какви типове са нашите близки хора. Какви са техните качества и области за подобрение. С какво могат те да ни бъдат полезни както и ние на тях. 

Чрез анализа на наталните им карти може по един обективен начин да ги опознаете.

Поръчай сега

Поръчай Сега

Можете да направите един незабравим и оригинален подарък на скъп за Вас човек, като му подарите ваучер за астро услуга.

ФОРМА ЗА ЗАЯВЯВАНЕ НА АСТРО УСЛУГА

165.00 лв.
Това поле е задължително!

Отзиви

Отзив от Яна Сиракова

Изключително интересно и много полезно! Наталната карта ми даде много добри насоки за пътя по който съм поела, както и аргументирани отговори защо той е правилният път за мен. Интересно е колко неща не съм осъзнавала за себе си или не съм знаела защо се случват по този начин. Наталната карта беше отлично изготвена с много подробности. Авторката ми обясни подробно изготвената информация от наталната карта и отговори на всички допълнителни въпроси от мен. Тази консултация беше като приятен дълъг разговор със стар приятел. Благодаря ти за съветите

????
Отзив от Преслава Стоянова

Очарована съм от професионализма, отдадеността и точността, с които работиш.

Препоръчвам услугите на 

????

процента Ще останете доволни от начина на поднасяне на информацията и доброто от отношение

????

Останах много приятно изненадана от точността на предишни и настоящи събития, които ми разкри и съветите, които ми даде. Страхотно разтърсване и осъзнаване

????

Продължавай напред и нагоре! Благодаря ти от сърце, за всичко!

Отзив от Катина Лукова

Много съм доволна от професионализма - беше много полезно и важно за мен. Силно препоръчвам на всички (особено на тези, които са пред важни избори в живота). Сърдечно благодаря 

????
????
????
Отзив от Мартина Коева-Димитрова

Силно впечатлена, възхитена и вдъхновена останах от проведената консултация. Получих изчерпателна информация, поднесена достъпно, разбираемо и дружелюбно. Безкрайно БлагоДаря за отделеното време, за показаните ми възможности, за съветите и за осъзнаването на подводните камъчета, които ме карат да стоя на едно място!

За мен беше изключително удоволствие! БлагоДаря!

????
????
❤️
Отзив от Веселина Камбозова

Изключителен професионалист! Впечатлена и вдъхновена

останах от проведената консултация.Информацията се дава достъпно и разбираемо. Помогна ми да погледна ситуациите в живота ми под друг ъгъл. �

Отзив от Валентин Пеев

Супер професионално отношение и задълбочено конкретизиране на определени теми по които мислех, че съм ок. Благодаря за другата гледна точка, впечатлен съм. Благодаря ти!