Полезни Астро Статии - Фазата на луната в наталната карта - LadyScorpio
06-Oct-2020 LadyScorpio

Фазата на луната в наталната карта

Луната е тази, която има особено голям принос за начина по който възприемаме света. Нейното място в наталната карта може да ни даде изключително важна инофмрцаия за отношенията ни с мама, за това жените като майки какви ще бъдат. Т

Луната е тази, която има особено голям принос за начина по който възприемаме света. Нейното място в наталната карта може да ни даде изключително важна инофмрцаия за отношенията ни с мама, за това жените като майки какви ще бъдат. Тя е тази, която се включва в първите 7 годинки от живота на дедето, където се сформират неговите личностни характеристики. Наред с важността и по знак и дом нареждаме и нейната фаза. Това е известна с бързината на ход и промяната, която предизвиква и в момента на нашето раждане тя би могла да се намира в някои от нейните фази на развитие по пътя си към новолуние или пълнолуние или точно на тези събития. 

Задачите на хората, родени  през различните периоди са свързани с различно проявление в живота.

Родените на растяща Луна 

Те започват нов цикъл в живота си и като всяко ново начало са изпълнени с много сила и стремглаво летят към успеха и търсят начини за пробив. Имат много заложби, които искат да покажат навън и това прави значимо социалното признание за тях.

Това са изключително активни и борбени хора, които имат задача да се изявят в пълна степен и да реализират потенциала, който носят в себе си. Стремят се към успех и обикновени живеят на пълни обороти.  Особено важно е да се научат да бъдат по- практични и заземени в преценката си от това, което искат и какви възможности имат да го направят и как да вкарат в подходща форма и структура идеите си.

Родените с Луна във втората фаза 

Родените през втората фаза на нарастване имат достатъчно сили и енергия, за да реализират и покажат своите заложби.Това са най-успешните в социално отношение хора. Те най-лесно постигат желаното и могат реално да си поставят цели. Иначе казано, такива хора максимално лесно и бързо реализират това, с което са дошли като потенциал. Те са ориентирани към формата и при тях е по-лесно да се формулира мисленето и да се предаде на другите. 

Родените с Луна в третата фаза

 Родените през тази фаза обикновено могат много повече, отколкото всъщност искат. Те има много добро усещане за света и в първата си половина от живота могат да имат големи успехи. След това обачезапочват да губят интерес към външния свят и сле дпостигането си на социалните цели предпочитат да се обърнат към вътрешния си свят да намалят контактите си и да се обърнат към търсене на по-висши идеали.

Родените във фаза стара Луна

Родените през последната фаза на луната сякаш се намират и в последна фаза на някакъв цикъл от прераждания. Опитът е натрупан, каквото е трябвало се е случило-време е за равносметка. Обикновено тези хора са потопени в свой вътрешен свят и трудно могат да споделят това, което знаят с другите. Търси смисъла в съдържанието и затова често се потапя в сфера, която му е интересна, контактите са му ограничени до няколко човека и социалната сфера никак не му е интересна. Често остават неразрабрани от другите.

я е тази, която се включва в първите 7 годинки от живота на дедето, където се сформират неговите личностни характеристики. Наред с важността и по знак и дом нареждаме и нейната фаза. Това е известна с бързината на ход и промяната, която предизвиква и в момента на нашето раждане тя би могла да се намира в някои от нейните фази на развитие по пътя си към новолуние или пълнолуние или точно на тези събития. 

 

Заснемане