Астро услуги

Анализ на натална карта

“Не върви след никого. Върви само след себе си.”

Много просто казано, но изключително трудно за прилагане.  От деца изучаваме различни дисциплини, които да ни подготвят как да се справяме с живота, но най-важният предмет сякаш липсва и в един етап от нашия живот този пропуск си проличава, а той е как да имаме здрава връзка със себе си. Това е основата и отправната точка на всички решение, които вземаме в нашия живот. Познавайки себе си, своята индивидуалност, своите заложби и потенциала си за реализацоията им, всеки човек ще знае как да прояви най-доброто от това, което е заложено в него и как да изърви и реализира всичко, което душата сама е планирала, слизайки на земята. Астрологията и Хюман дизайн са тук, за да осветят пътя, на който сме застанали и да го извървим осъзнато.

Анализът на наталната карта включва разглеждане на:

  • жизнената задача и възможностите за реализация;
  • психологически профил на личността;
  • обща прогноза в период една година;
  • възможност за отговор на предварително зададен въпрос.
Повече за тази услуга

Анализ на партньорски взаимоотношения

Преди да има НИЕ има АЗ

Преди човек да влезе в по-дълъгосрочни  взаимоотношения е добре да бъде наясно със себе си, с посоката и пътя, който иска да извърви. Важно е да е изградил своя собствен център и да знае какво иска. Тогава партньорът ще е въпрос на избор, а не на необходимост. Връзката  между двама души е възможност те да извървят пътя си заедно, подкрепяйки се и споделяйки  радостите и трудностите в моментите си на израстване. Картата на партньорските взаимоотношения може да ви даде насока върху жизнените задачи на отделните партньори и как да се подкрепите в трудните моменти, какви са очакванята от партньора и до колко той/тя може да отговори на това и как ди взаимодействате по между си.


Анализ на дете в помощ на родителите

Най-доброто нещо, което може да направи един родител за своето дете е да го поощрява да обича себе си и да се изразява свободно!

Много често без да искаме обуславяме децата си и прехвърляме своите собствени страхове и мечти. Всеки човек идва със свой собствен потенциал, който трябва да използва, за да изгради нови качества у себе си и да реализира жизнената си задача. Колко хубаво би било родителите да са запознати с индивидуалните качества на децата си и осъзнато да изградят своя подход към тях и да ги подпомогнат в житейските им предизвикателства.

Чрез Астрологията и Хюман дизайн ви предлогам един друг поглед към Вашето дете, насоки за подходящо обучение и кариерно ориентиране, изграждане на правилни подходи за комуникиране с него.

Повече за тази услуга

Семеен анализ

„Семейството е връзката ни с миналото и мостът към бъдещето ни“ Алекс Хейли

 

Семейството е първата социална среда,  в която попада човек. Тази среда му помага и подготвя душата за реализирането на жизнената и задача. Ролята на родителите е еднакво значима с тази на децата, защото заедно те правят динамиката възможна, заедно с изборите, които правя, начина по който реагират на нещата, които им се случват помагат да се случват други процеси в израстването на всеки един член на семейството. Семейната карта включва разглеждането на едно семейство родители и деца каква е динамиката помежду им, кой на какво и защо помага, каква е ролята на всеки един и как могат да си помагат по пътя на реализация.

Бонус

Към всяка закупена услуга получавате безплатни насоки за Хюман дизайн профила си. Ккаво включва това:

  • Как да вземам решения?
  • Кои са областите, където подлежа на обуславяне или влияние от другите хора?
  • Кой е моят вътрешен авторитет или как да слушам тялото си?

Ваучер

Можете да направите един незабравим и оригинален подарък на скъп за Вас човек, като му подарите ваучер за астро услуга.

ФОРМА ЗА ЗАЯВЯВАНЕ НА АСТРО УСЛУГА

Това поле е задължително!